• OnlineBanner 1
  • OnlineBanner 3
  • OnlineBanner 2

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΔΑΦΝΗ ΜΟΝ ΙΚΕ (στο εξής χάριν συντομίας «Online Delivery», «εμείς», «δική μας», «η Εταιρεία») σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και για το ενδιαφέρον σας στην εταιρεία μας και τις προσφορές που σας παρέχει. Θεωρούμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ιδιαίτερα σημαντική και θέλουμε να αισθάνεστε όμορφα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Παρακάτω σας ενημερώνουμε για τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και πώς χρησιμοποιούμε εμείς τα δεδομένα αυτά. Όσον αφορά τους υπερσυνδέσμους (hyperlinks) που τυχόν περιλαμβάνει, εφόσον αυτοί παρέχονται από τρίτους, δεν εφαρμόζεται η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά τυγχάνει εφαρμογής η εκάστοτε πολιτικής προστασίας κάθε ιστότοπου. Με την αποδοχή της παρούσας πολιτικής προστασίας, συμφωνείτε με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ - GDPR) και τους εξής όρους χρήσης: Παρακαλούμε αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο και διαβάστε με προσοχή την παρούσα πολιτική προστασίας.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας
Ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας που μόνος ή από κοινού με άλλους καθορίζει τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για τους σκοπούς της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι:

Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΔΑΦΝΗ ΜΟΝ ΙΚΕ
Μεγάλου Αλεξάνδρου 2
TK 172 35 Δάφνη Αττικής, Ελλάδα
Τηλ.+30 21 0971 4671
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στην εξής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εάν επιθυμείτε να εναντιωθείτε στην συλλογή, την επεξεργασία ή την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την παρούσα πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της Εταιρείας. Σε περίπτωση που εναντιωθείτε στην συλλογή των δεδομένων σας, η υπηρεσία μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη σε εσάς. Μετά την άρνησή σας, η μελλοντική χρήση της ιστοσελίδας μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη για τεχνικούς λόγους.

Τα δικαιώματά του χρήστη
Έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν συγκεκριμένη πληροφόρηση για τα στοιχεία που η Εταιρεία έχει για εσάς αποθηκεύσει. Επιπροσθέτως, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα Πρόσβασης – Το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πώς αυτά επεξεργάζονται
Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων – Το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών στοιχείων στην βάση δεδομένων
Δικαίωμα στη λήθη – Το δικαίωμα διαγραφής όλων των προσωπικών στοιχείων
Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας – το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων
Δικαίωμα στην φορητότητα – To δικαίωμα στην μεταφορά των δεδομένων σε επεξεργάσιμη μορφή
Δικαίωμα άρνησης επεξεργασίας – Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
Το δικαίωμα κατάθεσης προσφυγής στην εποπτεύουσα αρχή – Το δικαίωμα κατάθεσης παραπόνου εναντίον της Εταιρείας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή όποια άλλη αρχή ορίσει η ελληνική πολιτεία ή οποιαδήποτε εποπτεύουσα αρχή για τα προσωπικά δεδομένα Κράτους Μέλους ΕΕ.
Η εποπτεύουσα αρχή για την Εταιρεία είναι η:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δικαιούστε ακόμη να καταθέσετε το παράπονό στην εποπτεύουσα αρχή του τόπου κατοικίας ή εργασίας . Εάν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά, ως αντικείμενο επεξεργασίας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία αναγράφονται ανωτέρω.

Πότε, γιατί και πώς επεξεργαζόμαστε δεδομένα
Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, αποθηκεύουμε και κάποιες φορές μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα, ώστε να μπορέσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες. Παρακάτω θα βρείτε ποια δεδομένα χρειαζόμαστε για κάθε περίπτωση και πότε τα μοιραζόμαστε με τρίτους.
Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορούν άμεσα ή έμμεσα να οδηγήσουν στην αναγνώριση του προσώπου, όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης, στοιχεία τοποθεσίας ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
Παρακαλούμε να δίνετε μόνο όσες πληροφορίες είναι αναγκαίες για την παροχή υπηρεσίας.
Για να δώσουμε μια εποπτική εικόνα των λεπτομερειών, χρησιμοποιούμε πίνακες, οι οποίοι επιτρέπουν να σας ενημερώσουμε με ένα διαφανή, κατανοητό και εύκολα προσβάσιμο τρόπο σε απλή και κατανοητή γλώσσα.
Παρακάτω παρουσιάζουμε τα δεδομένα τα οποία συλλέγουμε. Καθώς υπάρχουν δεδομένα διαφορετικών ειδών, τα έχουμε ομαδοποιήσει σε κατηγορίες, ώστε η παρουσίαση να είναι ευκολότερα κατανοητή.
Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα για να εμπνευστείτε την επόμενη παραγγελία, αλλά δεν εγγράφεστε και δεν παραγγέλνετε ως επισκέπτης, συλλέγουμε τα παρακάτω δεδομένα:

Κατηγορίες Δεδομένων
Δεδομένα συσκευής  - Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής.
Στοιχεία σύνδεσης  - Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.

Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για να ενημερωθούμε για την επίσκεψή στην ιστοσελίδα. Περιορίζουμε την συλλογή δεδομένων στα απολύτως απαραίτητα, έτσι ώστε να πετύχουμε την συμμόρφωση με την αρχή επεξεργασίας δεδομένων, που αφορά στην ελαχιστοποίηση επεξεργασίας των δεδομένων.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε και εγγράφεστε στην ιστοσελίδα
Αναφέρεται ανωτέρω, ακολουθούμε την αρχή επεξεργασίας των ελαχίστων προσωπικών δεδομένων. Όσο λιγότερη πληροφορία, τόσο το καλύτερο. Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται, επεξεργάζονται αποκλειστικά για σκοπούς που είναι ορισμένοι. Εάν δεν επισκέπτεστε απλώς την ιστοσελίδα, αλλά έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό για να ενημερωθείτε για παλαιότερες παραγγελίες , συλλέγουμε τα εξής προσωπικά δεδομένα:

Κατηγορίες Δεδομένων 
Δεδομένα πρόσβασης - Όνομα χρήστη, αναγνωριστικό χρήστη, κωδικός 
Δεδομένα συσκευής  - Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής.
Στοιχεία σύνδεσης - Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.
Στοιχεία επικοινωνίας - Σχόλια, αξιολόγηση ή σχόλια, δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
Λοιπές πληροφορίες - Δεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή άλλες σχετικές δραστηριότητες, ή δεδομένα από πηγές, δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media ή δημόσια ή μη προσβάσιμες βάσεις δεδομένων (π.χ. ταυτότητα του χρήστη σε αυτή ή σε άλλες πλατφόρμες)

Στην περίπτωση που παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, πρέπει να έχετε λάβει τη συναίνεση του τρίτου πριν την γνωστοποίηση των δεδομένων του σε εμάς. Στην περίπτωση αυτή, πριν τα πρόσωπα αυτά παρέχουν σε εσάς την ανωτέρω συναίνεση, οφείλετε να ενημερώσετε για την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε και παραγγέλνετε στην ιστοσελίδα
Για να επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρουμε, μπορείτε να συνδεθείτε και να ολοκληρώσετε μια παραγγελία. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, όσο περισσότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερα δεδομένα συλλέγουμε. Τα πεδία που είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας σας έχουν σημανθεί ως υποχρεωτικά. Χωρίς την συμπλήρωση των υποχρεωτικών πεδίων καθίσταται αδύνατη η ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όλες οι λοιπές πληροφορίες που δεν έχουν σημανθεί ως υποχρεωτικές, παραμένουν προαιρετικές. Εάν μας παρέχετε με την θέλησή σας πληροφορίες, μας βοηθάτε να βελτιώσουμε την υπηρεσία που σας παρέχουμε. Παρόλα ταύτα, η παράλειψη της συμπλήρωσης των συγκεκριμένων πληροφοριών δεν θα έχει δραστική επιρροή σε εσάς. Ο βαθμός που θα σας επηρεάσει σχετίζεται με τις πληροφορίες που θα παρέχετε. Οι βασικές πληροφορίες είναι οι ακόλουθες:

Δεδομένα πρόσβασης - Όνομα χρήστη, αναγνωριστικό χρήστη, κωδικός
Στοιχεία Λογαριασμού - (απαραίτητα για υπηρεσίες παράδοσης) Όνομα, Επώνυμο, Εταιρεία (προαιρετικά), Διεύθυνση, Τηλέφωνο και / ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) 
Στοιχεία επικοινωνίας - Σχόλια, αξιολόγηση ή σχόλια, δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) 
Στοιχεία σύνδεσης - Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.
Δεδομένα συσκευής - Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής, στοιχεία τοποθεσίας.
Στοιχεία Παραγγελίας - Ιστορικό παραγγελιών 
Λοιπές πληροφορίες - Δεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή κάνετε σχετικές δραστηριότητες.

Σκοποί επεξεργασίας και νομική βάση αυτών
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ανωτέρω, συλλέγουμε μόνο προσωπικά δεδομένα, όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο και ο σκοπός είναι νόμιμος και έχει προηγουμένως προσδιοριστεί. Οι πληροφορίες (σε αγκύλες) είναι η νομική βάση στην οποία στηρίζουμε τις σχετικές διαδικασίες. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς επεξεργασίας και την νομική βάση:

Γιατί συλλέγουμε δεδομένα την εξυπηρέτηση του ανωτέρου σκοπού
Εξυπηρέτηση πελατών  - Όταν επικοινωνείτε με την Εξυπηρέτηση Πελατών για να λάβετε πληροφορίες ή για να υποβάλλετε παράπονα, αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα αποθηκεύσουμε τον λόγο που μας καλέσατε, ποια παραγγελία δεν σας άρεσε ή εάν έλειπε κάτι από κάποια παραγγελία που σας παραδόθηκε. Ανάλογα με τον λόγο που μας καλέσατε, τα προσωπικά δεδομένα που θα αποθηκεύσουμε μπορεί να διαφέρουν. Με στόχο την βελτίωση της υπηρεσίας που σας προσφέρουμε, αποθηκεύουμε την επικοινωνία στον λογαριασμό σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας απαντήσουμε ταχύτερα και πιο ικανοποιητικά.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
1)Στοιχεία Λογαριασμού
2)Στοιχεία Πρόσβασης
3)Στοιχεία Επικοινωνίας
4)Λοιπές πληροφορίες

Νομική Βάση: Οι πληροφορίες απαιτούνται για την εκπλήρωση της υποχρέωσης της παράδοσης φαγητού σε εσάς (συμβατικές υποχρεώσεις). Εκτός αυτού, αποτελεί συμφέρον της επιχείρησής μας να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία φαγητού σε πακέτο (takeaway).

Διαδικασίες Παραγγελίας και Παράδοσης  - Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, κάποιες λειτουργίες τρέχουν παράλληλα. Συνδέουμε την παραγγελία σας με τον λογαριασμό σας, ανάλογα εάν την κάνατε ως επισκέπτης ή ως συνδεδεμένος χρήστης.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
1)Στοιχεία Πρόσβασης
2)Στοιχεία Λογαριασμού
3)Στοιχεία Σύνδεσης
4)Στοιχεία Επικοινωνίας
5)Στοιχεία Συσκευής
6)Στοιχεία Παραγγελίας
7)Λοιπές πληροφορίες

Νομική Βάση:
Οι πληροφορίες απαιτούνται για την εκπλήρωση της υποχρέωσης της παράδοσης φαγητού σε εσάς (εκπλήρωση συμβατικής υποχρέωσης).

Ασφάλεια και προστασία - Θέλουμε να προσφέρουμε σε εσάς και σε όλους του πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Δυστυχώς, δεν είναι κάθε επισκέπτης το ίδιο φιλικός με εσάς. Για τον λόγο αυτό και με στόχο την προστασία των υπηρεσιών μας, πρέπει να συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας βοηθούν να διακρίνουμε πιθανές απειλές και να αποφύγουμε με τον τρόπο αυτό πιθανούς κινδύνους. Θεωρούμε ακόμη ότι σας έχουμε ενημερώσει για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και ότι αυτή έχει καταστεί διαθέσιμη σε εσάς.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
1)Στοιχεία Σύνδεσης
2)Στοιχεία Πρόσβασης

Νομική Βάση:
Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (εκπλήρωση νόμιμης υποχρέωσης) και για την προστασία των συμφερόντων της εταιρείας μας (νόμιμο συμφέρον).

Περαιτέρω επεξεργασία για την προστασία νόμιμων συμφερόντων
Επιπροσθέτως, εκτός από τους ανωτέρω λόγους επεξεργασίας, είναι δυνατή η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για την προστασία των νόμιμων συμφερόντων της εταιρείας. Για παράδειγμα, αποτελεί νόμιμο λόγο για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων η μεταφορά και επεξεργασία δεδομένων για σκοπούς ασφάλειας των πληροφορικών συστημάτων ή έμμεσες δραστηριότητες προώθησης των πωλήσεων (marketing).

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την προστασία των νομίμων συμφερόντων μας, στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τα δικαίωμα και τις ελευθερίες σας. Με σκοπό την ευθυγράμμιση των συμφερόντων μας με τα συμφέροντα σας, έχουμε δημιουργήσει και λειτουργούμε σχετικούς μηχανισμούς ελέγχου. Αυτοί οι μηχανισμοί, οι οποίοι περιγράφονται κατωτέρω, υπόκειται σε τετραπλό έλεγχο (4-way test), για να ελέγξουμε σε πρώτο βαθμό την συλλογή των προσωπικών δεδομένων (α. Έλεγχος Προσωπικών Δεδομένων). Στην συνέχεια ελέγχουμε τον σκοπό επεξεργασίας εάν είναι νόμιμος (β. Σκοπός επεξεργασίας) και εάν ο τρόπος συλλογής των δεδομένων είναι συμβατός με τις αρχές επεξεργασίας δεδομένων (γ. Έλεγχος Αναγκαιότητας) και τέλος η στάθμιση συμφερόντων (δ. Έλεγχος της στάθμισης συμφερόντων). Μόνο εάν μπορούμε να θεωρήσουμε λογικά και να είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από κάθε κίνδυνο, θα τα επεξεργαστούμε βάσει των νομίμων συμφερόντων της εταιρείας μας. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν:

Διαδικασία βασισμένη στα νόμιμα συμφέροντα Επεξήγηση
Διαφήμιση  - Θα σας στέλνουμε με email κουπόνια, εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες, δημοσκοπήσεις και έρευνες κοινής γνώμης για την βελτίωση της υπηρεσίας μας. Μπορείτε να αρνηθείτε την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων απευθείας στέλνοντας email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , στην περίπτωση που επιθυμείτε να δηλώσετε την άρνησή σας στην επεξεργασία δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς ή εάν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες για το ζήτημα αυτό.

E-Mail Marketing (Προωθητικές ενέργειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) - Θέλουμε να αποφύγουμε newsletters γενικού περιεχομένου και προωθητικές ενέργειες χωρίς έλεγχο. Για τον λόγο αυτό, επιλέγουμε σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και επικοινωνούμε μαζί σας όταν θεωρούμε ότι έχουμε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να αρνηθείτε την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς σε κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας αποστέλλουμε. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων απευθείας στέλνοντας email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στην περίπτωση που επιθυμείτε να δηλώσετε την άρνησή σας στην επεξεργασία δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς ή εάν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες για το ζήτημα αυτό.

Στοιχεία μέτρησης -Με στόχο να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, συλλέγουμε διαφορετικά δεδομένα μετρήσεων, τα οποία όμως δεν μπορούν να συνδεθούν με εσάς ή ένα συγκεκριμένο προφίλ. Αυτό βελτιστοποιεί τις διαφημίσεις μας.

Πιθανή συγχώνευση ή εξαγορά, αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Εταιρείας - Θα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση συγχώνευσης ή εξαγοράς από άλλη εταιρεία, θα μοιραστούμε πληροφορίες με αυτή την εταιρεία. Βεβαίως, θα απαιτήσουμε από την εταιρεία να συμμορφωθεί με την δική μας πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Λοιπές πληροφορίες - Δεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα , χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή κάνετε σχετικές δραστηριότητες, ή δεδομένα από πηγές, δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media ή δημόσια ή μη προσβάσιμες βάσεις δεδομένων (π.χ. ταυτότητα του χρήστη σε αυτή ή σε άλλες πλατφόρμες).

Ποιοτικός Έλεγχος - Για να προσφέρουμε πάντοτε καλύτερες υπηρεσίες, προσπαθούμε συνεχώς να αξιολογούμε τις επιτυχίες μας ή τις πιθανές αιτίες αποτυχημένων τεχνικών προώθησης πωλήσεων (marketing). Για τον σκοπό αυτό, αναλύουμε, για παράδειγμα, εάν ανοίγονται τα απεσταλμένα newsletters και εάν τα περιεχόμενα επιλέγονται.

Πότε διαγράφουμε τα στοιχεία σας - Γενικά διαγράφουμε τα δεδομένα αφού έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο τα συλλέξαμε. Οι ακριβείς κανόνες διαγραφής περιγράφονται στους ορισμούς των εννοιών της περιοδικής διαγραφής. Διαφορετικοί κανόνες εφαρμόζονται ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Για κάθε κατηγορία που αναφέρεται στους ορισμούς της περιοδικής διαγραφής έχουμε ορίσει διαφορετικές περιόδους διαγραφής. Στα δεδομένα που συλλέγονται σημειώνεται και η χρονική περίοδος διαγραφής που εφαρμόζεται. Όταν η περίοδος αποθήκευσης παρέλθει, τα δεδομένα διαγράφονται ανάλογα.

Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν δική σας επιθυμίας ή μόλις παρέλθουν τρία (3) χρόνια από την συλλογή τους. Εάν ο λογαριασμός σας παραμένει ανενεργός για περίοδο τριών (3) ετών, θα διαγράψουμε, επίσης, τον λογαριασμό σας. Πριν συμβεί αυτό, θα λάβετε ξεχωριστή ειδοποίηση από εμάς στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στον λογαριασμό σας.

Πέρα από τους κανόνες που έχουμε ορίσει εμείς, υπάρχουν και άλλες περίοδοι για τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε αρχείο. Για παράδειγμα, τα φορολογικά στοιχεία πρέπει να τηρούνται για μια περίοδο 5 τουλάχιστον ετών. Οι ειδικές αυτές υποχρεωτικές περίοδοι τήρησης των στοιχείων διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία που τυγχάνει εφαρμογής.

Παρά το αίτημά σας για διαγραφή των δεδομένων σας, είναι δυνατό να τηρούμε κάποια επεξεργασμένα δεδομένα, λόγω υποχρεώσεων εκ του νόμου. Στη περίπτωση αυτή, τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.

Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα
Παρακάτω παρουσιάζονται πληροφορίες σχετικά με το ποτε σε ποιους και υπό ποιές προυποθέσεις μεταφέρουμε δεδομένα. Επιπλέον σας ενημερώνουμε με διαφάνεια για τις χώρες που τυχόν μεταφέρονται τα δεδομένα.

Τρίτοι με δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα
Δεν θα μεταβιβάσουμε ποτέ τα δεδομένα σας σε τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Παρόλα ταύτα, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, αγοράζουμε με την σειρά μας υπηρεσίες από συγκεκριμένους τρίτους παρόχους υπηρεσιών, στους οποίους δίνουμε αυστηρή και περιορισμένη πρόσβαση σε ορισμένα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, πριν μεταβιβάσουμε οποιοδήποτε στοιχείο σε εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε, ελέγχουμε κάθε ανεξάρτητη εταιρεία. Όλοι οι αποδέκτες των δεδομένων πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποχρεώσεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων και να αποδεικνύουν το επίπεδο ασφαλείας που παρέχουν με επαρκή στοιχεία.

Στον παρακάτω πίνακα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με ένα διαφανή και κατανοητό τρόπο, για όλους τους αποδέκτες των δεδομένων και τους λόγους που τους μεταδίδουμε τα δεδομένα αυτά.

Αποδέκτης Δεδομένων Σκοπός
Εξωτερικός πάροχος υπηρεσίας - Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ανωτέρω, δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας, αλλά και με τρίτους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών. Για την υποστήριξη των λειτουργιών της επιχείρησής μας για την βελτιστοποίηση των εκστρατειών προώθησης προϊόντων (marketing campaigns), αλλά και για την παροχή προσωποποιημένης διαφήμισης, εφαρμογών και υποδομών πληροφορικής και για άλλες λειτουργίες της επιχείρησης, όπως η ταυτοποίηση και επίλυση δυσλειτουργιών.

Κρατικές και δικαστικές αρχές - Δυστυχώς, είναι δυνατόν μερικοί από τους πελάτες μας και του παρόχους υπηρεσιών να μην συμπεριφέρονται δίκαια και να προσπαθήσουν να μας βλάψουν. Στις περιπτώσεις αυτές δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παραδίδουμε προσωπικά δεδομένα, ένεκα νομικών περιορισμών και είναι φυσικά προς το συμφέρον μας να αποφύγουμε μια τέτοια ζημία και να πραγματώνουμε τα δικαιώματά μας και να απορρίπτουμε αβάσιμες αξιώσεις.

Σε ποιες χώρες επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα
Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα κυρίως μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και στον Ενιαίο Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ). Παρόλα ταύτα, κάποιοι από παρόχους υπηρεσιών με οποίους συνεργαζόμαστε εδρεύουν εκτός ΕΕ και του ΕΟΧ.

Ο ΓΚΠΔ – GDPR έχει υψηλές απαιτήσεις για την μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε τρίτες χώρες. Όλοι οι παραλήπτες των δεδομένων πρέπει να λάβουν υπόψη απαιτήσεις αυτές. Πριν την μεταφορά δεδομένων σε έναν πάροχο υπηρεσιών σε τρίτες χώρες, αξιολογούμε πρώτα τον πάροχο αυτό για το επίπεδο προστασίας των δεδομένων που προσφέρει. Μόνο εάν μπορούν να αποδείξουν ένα επαρκές επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων μπορούν να περάσουν στην τελική λίστα για να επιλεχθούν ως πάροχοι υπηρεσιών

Ανεξάρτητα εάν οι πάροχοι υπηρεσιών βρίσκονται εγκατεστημένοι στην ΕΕ/ΕΟΧ ή σε τρίτες χώρες, κάθε πάροχος υπηρεσίας πρέπει να υπογράψει συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων με εμάς. Οι πάροχοι υπηρεσιών εκτός ΕΕ και του ΕΟΧ πρέπει να ικανοποιήσουν πρόσθετα κριτήρια. Σύμφωνα με το άρθρο 44 επ. του ΓΚΠΔ, προσωπικά δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν σε φορείς παροχής υπηρεσιών επεξεργασίας δεδομένων, εφόσον τηρούν τα παρακάτω κριτήρια:

  • Η επιτροπή έχει αποφασίσει ότι τέτοιες τρίτες χώρες παρέχουν ένα επαρκές επίπεδο προστασίας (πχ Ισραήλ ή Καναδάς)
  • Τυποποιημένοι όροι προστασίας δεδομένων έχουν υιοθετηθεί:
    Αυτοί είναι συμβατικοί όροι αναγκαστικού δικαίου, οι οποίοι δεν μπορούν να τροποποιηθούν από τα συμβαλλόμενα μέρη και με τους οποίους αναλαμβάνουν την υποχρέωση να παρέχουν ένα επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων.
  • Πιστοποιημένος μηχανισμός εξασφάλισης:
    Σύμφωνα με διεθνείς συνθήκες, εταιρείες μπορούν να πιστοποιηθούν σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια. Μία από αυτές τις πιστοποιήσεις είναι η ασπίδα προστασίας δεδομένων μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ (EU-US Privacy Shield Agreement).

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε πιστοποιημένες εταιρείες:
https://www.privacyshield.gov/welcome 
Θα μεταβιβάσουμε δεδομένα μόνο σε παρόχους υπηρεσιών που πληρούν τουλάχιστον ένα από τα ανωτέρω κριτήρια. Οι τρίτες χώρες που συνήθως μεταβιβάζουμε δεδομένα είναι συνήθως οι ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Πληροφορίες για τα cookies

Ορισμός cookies και λίστα με όσα εμείς χρησιμοποιούμε
Με σκοπό να καταστήσουμε ελκυστική την επίσκεψη στην ιστοσελίδα ή την χρήση εφαρμογής και για να μπορέσουμε να παρέχουμε συγκεκριμένες λειτουργίες, χρησιμοποιούμε τα γνωστά ως cookies σε διάφορες σελίδες. Πρόκειται για μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στην συσκευή . Μερικά από αυτά διαγράφονται μετά το πέρας συνεδρίας στον περιηγητή , τα λεγόμενα session cookies ή cookies συνεδρίας.

Άλλα cookies παραμένουν στην συσκευή και επιτρέπουν σε εμάς ή σε συνδεμένα με εμάς μέρη να αναγνωρίσουν τον περιηγητή στην επόμενη επίσκεψή (persistent cookies). Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή, ώστε να πληροφορείστε για την ρύθμιση των cookies και να αποφασίζετε ατομικά για την αποδοχή ή την απόρριψη των cookies σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ή και γενικότερα. Εάν δεν αποδεχτείτε την εγκατάσταση των cookies μπορεί να μειωθεί η λειτουργικότητα ιστοσελίδας ή εφαρμογής.

Ποιες κατηγορίες cookies υπάρχουν;
Απολύτως απαραίτητα cookies:
Απαιτούνται για την πλοήγηση στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή, καθώς και για την χρήση των λειτουργιών που παρέχει. Χωρίς την χρήση τέτοιων cookies, η σωστή λειτουργία ιστοσελίδας δεν είναι εγγυημένη (πχ. η εγγραφή κειμένου), ακόμη στην διάρκεια περιήγησης μεταξύ σελίδων στην γενική ιστοσελίδα.

Cookies λειτουργικότητας:
Επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα / εφαρμογή την αποθήκευση πληροφοριών που έχουν ήδη υποβληθεί ( το όνομα χρήστη, η επιλογή γλώσσας ή την περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης) και βελτιώνουν την δυνατότητα του χρήστη να απολαμβάνει προσωποποιημένη περιήγηση. Τα cookies αυτά συλλέγουν ανωνυνοποιημένες πληροφορίες και δεν επιτρέπουν την παρακολούθηση περιήγησης σε ιστοσελίδες.

Cookies απόδοσης:
Συλλέγουν πληροφορίες για την χρήση μιας ιστοσελίδας / εφαρμογής – για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτεται ο χρήστης συχνότερα και αν λαμβάνει μηνύματα λάθους από την ιστοσελίδα. Τα cookies δεν αποθηκεύουν πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώριση του χρήστη.Οι αποθηκευμένες πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την βελτίωση και εφαρμογή της απόδοσης της ιστοσελίδας και επομένως της εμπειρίας που παρέχεται στον χρήστη.

Cookies για σκοπούς προώθησης προϊόντων (marketing):
Χρησιμοποιούνται για την παροχή στοχευμένης διαφήμισης σχετική με τον χρήστη και προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντά του. Χρησιμοποιούνται ακόμη για να περιορίσουν την συχνότητα μιας διαφήμισης και για την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Καταγράφουν εάν επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα ή όχι. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να μοιραστούν με τρίτους (πχ. Διαφημιστές). Για την βελτίωση στοχευμένης διαφήμισης τα cookies συχνά συνδέονται με υπηρεσίες τρίτων μερών.

Άρνηση χρήσης cookies:
Εάν δεν επιθυμείτε η Online Delivery να συλλέγει και να αναλύει τα δεδομένα για την επίσκεψή σας, μπορείτε να δηλώσετε την άρνησή σας οποτεδήποτε (opt-out). Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε την άρνησή σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας.

Για την τεχνική εφαρμογή της δήλωσής σας, ένα cookie που θα δηλώνει την εξαίρεσή σας θα εγκατασταθεί στον περιηγητή σας. Αυτό το cookie έχει αποκλειστικό σκοπό την απομνημόνευση της άρνησή σας. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι για τεχνικούς λόγου η χρήση του ανωτέρω cookie μπορεί να γίνει μόνο από τον περιηγητή που χρησιμοποιήθηκε για την εγκατάστασή του. Εάν διαγράψετε τα cookies ή χρησιμοποιήσετε διαφορετικό περιηγητή, θα πρέπει να δηλώσετε την αρνησή σας εκ νέου ( re-opt-out).

Cookies Τρίτων που χρησιμοποιούμε:
Οι υπηρεσίες Cookies που χρησιμοποιούμε αφορούν την χρήση ιστοσελίδας και οι διαφημίσεις αφορούν διαφημίσεις που σχετίζονται με την υπηρεσία που παρέχουμε.

Google AdWords
Είμαστε πελάτες υπηρεσίας διαφημίσεων AdWords Google και χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking». Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων που παρέχεται από την εταιρεία Google Inc., εδρεύουσα ΗΠΑ (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Χάριν συντομίας «Google»). Εάν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μέσω μιας διαφήμισης Google, η υπηρεσία θα τοποθετήσει ένα cookie στην συσκευή (ονομάζεται «conversion cookie – performance cookie»). Αυτό το cookie θα λήξει σε 30 ημέρες και δεν αφορά την προσωπική αναγνώριση. Εάν το cookie δεν έχει λήξει όταν επισκέπτεστε συγκεκριμένες σελίδες, εμείς και η Google μπορούμε να αναγνωρίσουμε εάν κάποιος έχει επιλέξει την ιστοσελίδα και έχει μεταφερθεί στην ιστοσελίδα . Κάθε διαφημιστής λαμβάνει διαφορετικό cookie. Για τον λόγο αυτό τα cookies δεν μπορούν να καταγράψουν ιστοσελίδες των διαφημιστών. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα conversion cookie χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων για του πελάτες υπηρεσίας AdWords που έχουν ενεργά επιλέξει να συμμετέχουν στην υπηρεσία «conversion tracking». Οι διαφημιστές έχουν πρόσβαση στον συνολικό αριθμό των χρηστών που επέλεξαν την συγκεκριμένη διαφήμιση και μεταφέρθηκαν σε σελίδα με «conversion tracking tag». Παρόλα ταύτα, δεν λαμβάνουν πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αναγνώριση των χρηστών. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην παρακολούθηση, μπορείτε να αρνηθείτε την συγκατάθεσή για την χρήση cookies – για παράδειγμα, στις ρυθμίσεις του περιηγητή μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα αυτόματα cookies. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την χρήση cookies για την υπηρεσία «conversion tracking» ρυθμίζοντας τον περιηγητή να αρνείται την λήψη block cookies από το όνομα χώρου (domain name) «googleadservices.com».

Google Analytics
Είμαστε πελάτες υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics Google και χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking». Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων που παρέχεται από την εταιρεία Google Inc., εδρεύουσα ΗΠΑ (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Χάριν συντομίας «Google»). Οι πληροφορίες που δημιουργούνται με την χρήση υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics μέσω cookies που αφορούν την χρήση της ιστοσελίδας συνήθως μεταφέρονται και αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστή που βρίσκεται στις ΗΠΑ. Η υπηρεσία ανωνυμοποίησης έχει ενεργοποιηθεί στις ιστοσελίδες μας , έτσι ώστε η διεύθυνση των χρηστών της εταιρείας Google στα Κράτη Μέλη Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων κρατών που έχουν συμβληθεί στην Συνθήκη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου να συντμηθεί πριν μεταφερθεί. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση αποστέλλεται σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και συντέμνεται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει πληροφορίες για λογαριασμό μας για την αξιολόγηση της χρήσης της ιστοσελίδας και την δημιουργία αναφορών για την χρήση της ιστοσελίδας και τη χρήση του διαδικτύου. Η διεύθυνση IP που διατίθεται από την υπηρεσία Google Analytics στα πλαίσια της γενικότερης λειτουργίας της υπηρεσίας, δεν θα συγχωνευτεί με υπόλοιπα δεδομένα που επεξεργάζεται η Google. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή ,ώστε να μην αποθηκεύονται τα cookies, στην περίπτωση αυτή οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι είναι πιθανόν να μην μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας στο μέγιστο βαθμό.

Μπορείτε να αποτρέψετε την Google από την συλλογή και επεξεργασία που προκύπτουν από την χρήση της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης διεύθυνσης IP) εγκαθιστώντας τον πρόσθετο περιηγητή που είναι διαθέσιμος στον παρακάτω σύνδεσμο: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Η υπηρεσία επαναστοχοποίησης του Facebook

Χρησιμοποιούμε το εργαλείο επαναστοχοποίησης προτιμήσεων κοινού ιστοσελίδας της εταιρείας Facebook Inc., εδρεύουσα στις ΗΠΑ (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA, στο εξής χάριν συντομίας «Facebook»). Σε περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη Facebook και είναι δυνατόν να αναγνωριστεί μέσω cookies του Facebook, αυτό το εργαλείο θα δημιουργήσει ένα μη προσωπικό αρχείο ελέγχου σφαλμάτων (checksum), το οποίο θα μεταδοθεί στο Facebook με σκοπό την ανάλυση και την προώθηση προϊόντων (analysis and marketing purposes). Από τη άλλη πλευρά, κρυπτογραφούμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την αποστέλλουμε κρυπτογραφημένη στο Facebook. Μέσω της αναγνώρισης που προσφέρουν τα cookies και της μετάδοσης κρυπτογραφημένων πληροφοριών, η Facebook έχει την δυνατότητα να παρέχει στοχευμένες προτάσεις προϊόντων και προσωποποιημένες διαφημίσεις που εμφανίζονται στο Facebook.

Μπορείτε να αρνηθείτε την χρήση υπηρεσίας, εάν επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences.

Δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας πολιτικής
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική αλλαγή ή για αλλαγές στον σκοπό επεξεργασίας ή για την ένταξη νέων σκοπών επεξεργασίας στην παρούσα πολιτική.

Τελικές διατάξεις
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για εσάς. Θα κάνουμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων . Παρακαλούμε να μην ξεχνάτε ότι είστε ο ιδιοκτήτες των δεδομένων. Όσο λιγότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερο έλεγχο έχετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να περιηγηθείτε ανώνυμα και δεν επιθυμείτε η συμπεριφορά στην διάρκεια περιήγησης να αξιολογείται από ανεξάρτητους τρίτους από εμάς και συνεργάτες , πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον περιηγητή . Όσο αμελείτε να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις, πολλοί θα συλλέγουν πληροφορίες που παρέχετε. Παρότι δεν είναι συχνό φαινόμενο η εξακρίβωση ταυτότητας κάθε χρήστη, προτείνουμε να περιηγείστε σε «κρυφή λειτουργία» στον Google Chrome ή σε «προσωπική λειτουργία» στον Firefox.

Όροι χρήσης

Η Πίττα του Παππού εφεξής η «Εταιρεία», δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο pittapappou.gr εφεξής ο «Διαδικτυακός Τόπος», και κάθε πληροφορία ή στοιχείο (π.χ. έγγραφα, αρχεία, κείμενα, γραφήματα) που εμπεριέχεται σε αυτόν, εφεξής «το Υλικό», με σκοπό την πραγματοποίηση παραγγελιών φαγητού από τα καταστήματα της αλυσίδας υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η χρήση του Διαδικτυακού Τόπου, των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσα από αυτόν και του Υλικού υπόκειται στους παρόντες Όρους Χρήσης, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή, οι οποίοι αποτελούν και τη συμφωνία μεταξύ της Εταιρείας και κάθε προσώπου που επισκέπτεται το Διαδικτυακό Τόπο σχετικά με τη χρήση αυτού. Η με οποιονδήποτε τρόπο πρόσβαση στο Διαδικτυακό Τόπο και χρήση αυτού (συμπεριλαμβανομένης και της απλής πλοήγησης σε αυτόν), δηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από το χρήστη των Όρων Χρήσης, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή. Η pittapappou.gr μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία επικοινωνίας του χρήστη για να στείλει ενημερωτικά email ή μηνύματα, όπως ορίζεται στις διατάξεις του Ν.2472/1997.

O Διαδικτυακός Τόπος υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.

Χρήση του διαδικτυακού τόπου από ανήλικους
Με την αποδοχή των Όρων Χρήσης ο Χρήστης δηλώνει ότι είναι ενήλικος άνω των 18 ετών ή, εάν είναι κάτω των 18 ετών, ότι έχει λάβει την απαραίτητη συναίνεση από τον έχοντα/ τους έχοντες τη γονική μέριμνα αυτού και ότι θα παράσχει τα στοιχεία αυτού/ αυτών, εφόσον του ζητηθεί κάτι τέτοιο. Στην περίπτωση παραγγελίας που περιλαμβάνει αλκοολούχα ποτά ή/και προϊόντα ζύθου, τεκμαίρεται ότι ο χρήστης-παραγγέλων είναι άνω των 18 ετών ή εάν είναι κάτω των 18 ετών, ότι έχει λάβει την απαραίτητη συναίνεση από τον έχοντα/τους έχοντες τη γονική μέριμνα αυτού και ότι θα παράσχει τα στοιχεία αυτού/αυτών εφόσον του ζητηθεί. Οι έχοντες τη γονική μέριμνα ανηλίκων οφείλουν να προστατεύουν αυτούς από την πρόσβαση σε αλκοολούχα ποτά ή/και προϊόντα ζύθου και ευθύνονται αποκλειστικά σε αντίθετη περίπτωση.

 

Μεταβολές
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Η Εταιρεία μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας. Η συνέχιση της χρήσης του Διαδικτυακού Τόπου από το χρήστη και μετά από τέτοια ανακοίνωση συνιστά αποδοχή των μεταβολών αυτών. Η χρήση του Διαδικτυακού Τόπου υπόκειται στους Όρους Χρήσης που ισχύουν τη στιγμή που γίνεται η χρήση. Ο χρήστης θα πρέπει περιοδικά να ελέγχει τους Όρους Χρήσης, ώστε να ενημερώνεται για το περιεχόμενό τους και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ενημέρωσή του αυτή.

Περιορισμός Ευθύνης
Η Εταιρεία, οι υπάλληλοί της, ή άλλοι αντιπρόσωποί της, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν η Εταιρεία είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών
Η Εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο pittapappou.gr. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, η pittapappou.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη η Εταιρεία θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με την Εταιρεία μέσω pittapappou.gr ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info @ pittapappou.gr. Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του pittapappou.gr. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Ασφάλεια συναλλαγών
Η Εταιρεία δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

Περιοδικές Αλλαγές
Συνεχώς η Εταιρεία επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και δικαιοδοσία
Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα συμφωνία και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως αρμόδια ορίζονται τα καθ' ύλη δικαστήρια των Αθηνών. Όλα τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα σύμφωνα με τους όρους χρήσης είναι σωρευτικά και δεν αποκλείουν άλλα δικαιώματα και ένδικα μέσα που προβλέπονται από το νόμο ή από άλλη συμφωνία.

Επικοινωνία
Για κάθε απορία ή διευκρίνιση σχετική με την pittapappou.gr οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο info @ pittapappou.gr.

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

H Εταιρεία δημιούργησε τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από την Εταιρεία, προκειμένου οι χρήστες του Διαδικτυακού τόπου να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει η Εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την Εταιρεία. Η Εταιρεία δεν διανέμει σε κανέναν (εταιρεία, οργανισμό κλπ) που δεν συνδέεται με το PittaPappou.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες της ιστοσελίδας και πελάτες της Εταιρείας. Στα δε εστιατόρια διανέμει πληροφορίες που αφορά τους χρήστες μόνο για τον σκοπό της ολοκλήρωσης και παράδοσης της παραγγελίας.

Χρήση των Πληροφοριών

Η Εταιρεία συλλέγει τρεις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το PittaPappou.gr, (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται συλλογή και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων. Δεν είναι υποχρεωτική η παροχή οποιουδήποτε πρόσθετου στοιχείου, το οποίο δεν είναι απαραίτητο ή εύλογο να ζητηθεί, προκειμένου να παρέχουμε τις υπηρεσίες που έχει ζητήσει ο χρήστης. Η Εταιρεία κάνει χρήση των πληροφοριών που παρέχετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το PittaPappou.gr, (iv) ειδικές προσφορές του PittaPappou.gr, (v) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από την Εταιρεία στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η Εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και έχει προβεί στις απαραίτητες γνωστοποιήσεις προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από την Εταιρεία πραγματοποιείται κατόπιν ενημέρωσης και με την συγκατάθεσή του χρήστη.

Η Εταιρεία έχει αναλάβει τη δέσμευση να τηρεί το απόρρητο προσωπικών δεδομένων όλων των επισκεπτών στην τοποθεσία PittaPappou.gr και να προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που ενδέχεται να μας παρέχετε. Συγκεκριμένα, θεωρούμε σημαντικό να γνωρίζετε τον τρόπο μεταχείρισης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και που ενδέχεται να λάβουμε μέσω της παρούσας δικτυακής τοποθεσίας, καθώς και των πρακτικών επεξεργασίας των δεδομένων που χρησιμοποιούμε μέσω της χρήσης του Διαδικτύου και άλλων δικτύων ηλεκτρονικής επικοινωνίας. O χρήστης καλείται να διαβάσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου να κατανοήσει τον τρόπο χρήσης και προστασίας των πληροφοριών που παρέχει ή του τρόπου χρήσης και προστασίας αυτών στο μέλλον. Η καταχώριση των στοιχείων του χρήστη για την παροχή υπηρεσιών μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, συνεπάγεται τη συναίνεσή του χρήστη στη συλλογή, χρήση και διαβίβαση των προσωπικών του στοιχείων βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Ο χρήστης, ωστόσο, θα καλείται να δίδει ρητώς τη συναίνεσή του για κάθε τέτοια ενέργεια.

Ανήλικοι

Εάν ο χρήστης είναι κάτω των 18 ετών τεκμαίρεται ότι έχει λάβει την απαραίτητη συναίνεση από τον έχοντα/ τους έχοντες τη γονική μέριμνα αυτού και συνεπώς οι διακομιστές δικτύου μπορούν να συγκεντρώνουν τα προσωπικά τους στοιχεία κατά τις προϋποθέσεις που αναφέρονται ανωτέρω. Η Εταιρεία δε φέρει ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση από ανηλίκους.

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που θα παρέχουν οι χρήστες θα παραμείνουν στο διακομιστή του PittaPappou.gr στην Ελλάδα. H Εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει τα δεδομένα αυτά στο προσωπικό της που εργάζεται εκτός Ελλάδος και σε τρίτους, δηλαδή εταιρίες θυγατρικές της Εταιρεία ή συνδεδεμένες με αυτή, επιχειρηματικούς εταίρους, εταιρίες με τις οποίες η Εταιρεία ενδεχομένως συστήσει κοινοπραξία ή συγχωνευθεί ή στις οποίες πωληθεί, κυβερνητικά όργανα, δικαστικές και διοικητικές αρχές, διαδόχους της επιχείρησής της Εταιρεία και συμβαλλόμενους, οι οποίοι δυνάμει συμφωνίας επεξεργάζονται τα δεδομένα για λογαριασμό της Εταιρείας, και οι οποίοι ενεργούν επ' ονόματί της Εταιρείας για τους σκοπούς που προβλέπονται στην παρούσα ισχύουσα πολιτική απορρήτου ή για συμμόρφωση προς νόμιμες υποχρεώσεις της ή για άλλους σκοπούς στους οποίους οι χρήστες συναινούν ρητώς. Όλοι οι ως άνω αποδέκτες συμφωνούν και δεσμεύονται να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σύμφωνα με τους παρόντες όρους και για τους σκοπούς που περιλαμβάνονται σε αυτούς. Εκτός κι αν απαιτείται ρητά από τη νομοθεσία, η Εταιρεία δε θα προβεί άλλως στην κοινοποίηση, πώληση ή γνωστοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας που της παρέχει ο χρήστης χωρίς την ενημέρωση και συγκατάθεση αυτού.

Επιπλέον, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει τα προσωπικά στοιχεία που οι χρήστες παρέχουν σε τρίτα μέρη πλην των αναφερόμενων ανωτέρω αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) προκειμένου να συμμορφωθεί με απαιτήσεις του νόμου, δικαστικών αποφάσεων ή διοικητικών αρχών, (β) προκειμένου να ενεργήσει κάτω από επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών του, των τοποθεσιών της στο διαδίκτυο ή του κοινού.

Απόρρητο και Ασφάλεια Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα που παρέχουν οι χρήστες. Για το σκοπό αυτό έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα τεχνικής ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται αποθηκεύονται σε διακομιστές περιορισμένης πρόσβασης που ελέγχονται με κωδικούς πρόσβασης και η Εταιρεία χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες και διαδικασίες και λαμβάνει αυστηρά υλικά, ηλεκτρονικά και διοικητικά μέτρα ασφαλείας για να ενισχύσει την προστασία αυτών των πληροφοριών έναντι απώλειας ή κακής χρήσης καθώς και να τις προστατέψει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κοινοποίηση, τροποποίηση ή καταστροφή. Η Εταιρεία θα διατηρεί στην κατοχή της τα στοιχεία των χρηστών για εύλογο χρονικό διάστημα ή για όσο διάστημα ορίζει ο νόμος.

Δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης

Οι χρήστες των Ιστοσελίδων της Εταιρεία δικαιούνται να ενημερωθούν σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία ή/ και να προβάλλουν αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους αφορούν και ειδικότερα να ζητήσουν τη διόρθωση, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση, τη δέσμευση, τη μη διαβίβαση ή ακόμα και τη διαγραφή τους. Η σχετική αίτηση θα πρέπει να είναι έγγραφη και να αφορά σε συγκεκριμένο αίτημα ή/ και ενέργεια, να αποσταλεί στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω στην παράγραφο «Επικοινωνία» ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. να συνοδεύεται από αποδεικτικά έγγραφα περί της ταυτότητας των αιτούντων, καθώς και αποδεικτικό καταβολής του χρηματικού ποσού που ορίζεται στις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η Εταιρεία υποχρεούται εκ του νόμου να απαντήσει εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, δικαιούμαστε να χρεώνουμε ένα χαμηλό διοικητικό τέλος προκειμένου να καλύψουμε το κόστος παροχής σε εσάς των στοιχείων που διατηρούμε σχετικά με εσάς.

Επικοινωνία

Προκειμένου ο χρήστης να ασκεί τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης (των άρθρων 11,12 και 13 αντίστοιχα του Ν. 2472/1997) μπορεί να επικοινωνεί με τον αρμόδιο υπεύθυνο επεξεργασίας της Εταιρείας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Η Εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο PittaPappou.gr. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το PittaPappou.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη η Εταιρεία θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με την Εταιρεία μέσω www. PittaPappou.gr ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του PittaPappou.gr. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η Εταιρεία δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Περιοδικές Αλλαγές Συνεχώς η Εταιρεία επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα συμφωνία και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως αρμόδια ορίζονται τα καθ' ύλη δικαστήρια των Αθηνών.

Όλα τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα σύμφωνα με τους όρους χρήσης είναι σωρευτικά και δεν αποκλείουν άλλα δικαιώματα και ένδικα μέσα που προβλέπονται από το νόμο ή από άλλη συμφωνία.

Επικοινωνία

Για κάθε απορία ή διευκρίνιση σχετική με το pittapappou.gr οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σχετικά με μάς ...

Η πίττα του παππού είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο της εστίασης η οποία στα είκοσι χρόνια της πορείας της, δεν έχασε τον οικογενειακό της χαρακτήρα. Ξεκίνησε την ιστορία της στην περιοχή της Ηλιούπολης και έγινε το απόλυτο σημείο αναφοράς. Είκοσι χρόνια μετά παραμένει ακόμη η γαστρονομική έκπληξη στο σουβλάκι και τα μπέργκερς. Αποδεικνύει καθημερινά ότι έχει να προσφέρει ποιότητα κι αυθεντικές γεύσεις, επιλέγοντας αξιόλογους προμηθευτές με αυστηρά κριτήρια, προσπαθώντας να εξασφαλίσει για εσάς άριστη ποιότητα τόσο στην επιλογή των προϊόντων που χρησιμοποιεί όσο και στην παρασκευή τους.

Η Ιστορία μας

Η εταιρεία που δημιούργησε την πίττα του παππού είναι μια οικογένεια που δραστηριοποιείται στο χώρο του φαγητού από το 1970 ωστόσο, η ιστορία της αλυσίδας ξεκινά το 1997 στην Ηλιούπολη. Μέσα σε δύο χρόνια η εταιρεία δημιουργεί και αναπτύσσει μία από τις πρώτες αλυσίδες γρήγορου φαγητού στην Ελλάδα. Με τα χρόνια η αλυσίδα αρχίζει και παίρνει τέτοιες διαστάσεις που μονοπωλεί την επιχειρηματική δραστηριότητα και εγκαθιδρύει το όνομα της Πίττας του Παππού στην Ελλάδα. Μέσα σε λιγότερο από μία δεκαετία τα καταστήματα αριθμούσαν τα σαράντα-έξι κάνοντας πιο αισθητή την παρουσία τους στα μεγάλα αστικά κέντρα, στα νησιά, στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο. Το καλοκαίρι του 2017 η Πίττα του Παππού θα γίνει είκοσι ετών όπου εμφανίζεται η ανάγκη ενημέρωσης αλλά και εκπαίδευσης του καταναλωτικού κοινού για την αλλαγή η oποία είναι επιτακτική. Η εταιρεία έχει αποφασίσει να ανανεώσει την εικόνα και τις υπηρεσίες της. Η πίττα του παππού επένδυε ανέκαθεν στη μοναδική προσωπικότητα του κάθε πελάτη αλλά και του κάθε franchisee. Έτσι, θέτει μέχρι και σήμερα ως μόνο σκοπό τη συνάντηση τους, με γέφυρα την πείρα στην κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών όπως αυτές μεταβάλλονται καθημερινά. Αυτή την παράδοση που έχει ως άξονα τη συνεχή ανανέωση έρχεται να συνεχίσει η δεύτερη γένια, δημιουργώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα pittapappou.gr. Τα παραπάνω δεν αναφέρονται μόνο για λόγους ιστορικής σημασίας. Όπως ένα εστιατόριο του 1997 δεν ήταν για εμάς ένα σημείο διεκπεραίωσης πωλήσεων, έτσι και σήμερα ένα ηλεκτρονικό εστιατόριο δεν είναι ένα απρόσωπο e-shop, αλλά ένας ηλεκτρονικός χώρος όπου κάποιος μπορεί να ανακαλύψει από την αρχή την νοστιμιά και την ομορφιά του κόσμου του φαγητού και των ανθρώπων του.

 

Untitled 1Έφτασε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε την νέα μας ιστοσελίδα! Η υλοποίηση της ήταν πολύ σημαντική για εμάς ώστε να αυξήσουμε την επαφή μας μαζί σας παρουσιάζοντάς σας όλα τα νέα μας, τα προϊόντα μας και τις εκδηλώσεις μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε, να διευκολύνουμε κάθε επίσκεψη σας με έναν επιπλέον τρόπο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

 

 

 

 

iPhone7Samsung WithShadowWatch

 
 
Έχεις Smartphone ?

App Logo
Παράγγειλε τώρα απο το κινητό σου,εύκολα και γρήγορα.
Η εφαρμογή ειναι διαθέσιμη για IOS και Android.
                  badge ios2x
 
badge android2x
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη νηστική ή μη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεσαι αυτήν τη χρήση.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΚ